Bej Mermer Ayrıcalığı

Bej Mermer Ayrıcalığı

Bej Mermerin Özellikleri

Mermer, en doğal ve en özel taşlardan biridir. Bu taşın muhteşem görünümü insanoğlunu yüzyıllar boyunca etkisi altına almıştır. Mermerin farklı renk ve desenlerde onlarca çeşidi vardır. Bej mermer de şüphesiz en fazla dikkat çeken mermer çeşitlerinden biridir. Bu taş, bulunduğu ortama şık ve elegant bir görünüm sunar.

Bej mermerin hiçbir zaman eskimeyen bir modası vardır. Bej rengi ferahlığın, asilliğin ve zarifliğin simgesidir. Bej mermer renkleri; ton farklılıklarına ve damar yapısına göre kendi içerisinde de farklı kategorilere ayrılır. Ancak bu renge sahip tüm mermerlerin yaşam alanlarını güzelleştirdiği ve dekorasyona büyük katkı sağladığı söylenebilir.

Mermer, yapısı gereği sağlam ve kullanışlıdır. Bu malzeme uzun süre dış koşullara karşı direnç gösterir. Doğru yüzey işlemi uygulanmış bej mermerler zor şartlarda bile aşınmaz yapmaz. Ayrıca bej mermer birçok renkle kolaylıkla uyum sağlar. Tüm bu nedenlerle bej mermerlerin mimaride, iç dekorasyonda ve sanat alanında favori malzemeler arasında olduğunu söylemek mümkündür.

Bej Mermer Kullanım Alanları

Bej mermerin ev, villa, ofis, otel, cami, alışveriş merkezi, iş merkezi, spor salonu, havuz gibi birçok alanda kullanımı mevcuttur. Hem iç hem de dış dekorasyonda kullanılan bu mermer çeşidi tüm dünyada yaygındır. Bej mermerin genel kullanım alanları aşağıdaki gibidir:

  • Mutfak: Mermerin başlıca kullanım alanlarından biri mutfaktır. Bu doğal taş mutfak tasarımlarında tezgah, masa ve duvar kaplama bölümlerinde kullanılır. Bej mermerler mutfağa sade ama şık bir hava katar.
  • Banyo: Bej mermer rengi dolayısıyla banyo, tuvalet ve saunalara benzersiz görünüm katar. Ayrıca bu rengin bulunduğu alanı olduğundan daha geniş ve ferah gösterme özelliği de bulunur. Bu alanlarda su geçirgenliği az olan bej mermer türleri tercih edilirse uzun süreli ve sorunsuz kullanım da elde edilmiş olur.
  • Zemin: Bej mermerlere özellikle villa, otel, ofis, alışveriş merkezi gibi yaşam alanlarının zeminlerinde rastlamak mümkündür. Bej rengi diğer renkler ile, mermer dokusu ise diğer malzemelerle kolay uyum sağlar. Dolayısıyla bej mermer kaplı bir yaşam alanının mobilya, beyaz eşya, duvar, tavan gibi diğer unsurlarla dekorasyonu da mükemmel olmaktadır.
  • Dış cephe: Bej mermerlerin dış cephede kullanımı da yaygındır. Granite göre bu malzemenin güneş ışığını daha az çekmesi bunun en önemli nedenidir. Ayrıca açık renkli mermerler de koyu renge göre ışığı daha az absorbe eder. Bu nedenle özellikle yazlık bölgelerde bej mermer seçimi doğru olacaktır.
  • İç tasarım: Krem ve bej tonlarının iç tasarımda da önemli bir yeri vardır. Bej mermer basamak, şömine, süs eşyası, mutfak ürünü gibi parçalar tasarımda kullanılır. Ayrıca bej mermer merdiven tasarımları evlere ve iş yerlerine eşsiz görünümler sunar.

Bej Mermer Çeşitleri

Mermerevim bir Çekiçler Grubu üye markasıdır ve bünyesindeki tüm ürünler Çekiçler Mermer tarafından tedarik edilir. Geniş ürün yelpazesi bulunan Çekiçler Mermer’in çıkardığı ve işlediği bej mermer çeşitleri de oldukça fazladır. Bu ürünler dünya çapında bilinmekte ve 50’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Çekiçler Mermer bünyesinde yer alan tüm bej mermerler kaliteden ödün vermeden çıkarılmakta ve yüksek teknolojili cihazlarla işlenmektedir.

Bej mermer trendi her zaman sürer!

Her türlü krem ve bej renk talepleriniz için lütfen ürünlerinizi inceleyiniz. Her türlü sorunuz ve öneriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.