Babalar Günü Hediye Önerileri

Babalar Günü Hediye Önerileri

Babalar günü, her baba ve evlat için anlamlı bir gündür. Bu önemli günde babalarımıza teşekkür etmek ve yanlarında olduğumuzu göstermek için hediyeleri tercih ederiz. Ayrıca babalar günü küslüklerin giderildiği ve bağların güçlendiği önemli bir gündür. Peki babalar günü hediyesi ne alınır ve babalar gününün tarihi ne zamandır? İşte bu özel güne ait tüm detaylar ve muhteşem hediye önerileri!

Babalar Günü Hediyesi Ne Alınır?

Şüphesiz babalar, koruyucu ve destekleyici yapılarıyla bizleri ayakta tutarlar. Ayrıca güvenliğimiz ve eğitimimiz için çokça fedakarlık yaparlar. Üstelik babaların bu fedakarlıkları ömür boyu sürer. Babalar günü ise onlara teşekkür etmemize aracı olan özel bir gündür.

Aslında babalar günü için alacağınız büyük veya küçük tüm hediyeler babanızı mutlu etmeye yarayacaktır. Ancak hediye seçiminde bazı unsurlara dikkat etmekte fayda vardır. Aksi takdirde emeğinizi ve zamanınızı yanlış hediyeler tercih ederek harcamış olabilirsiniz.

Aslında hediye almanın ilk kuralı karşı tarafın isteklerini ve ihtiyaçlarını iyi bilmektir. Bu noktada iletişiminiz ve gözlemleriniz önemli olacaktır. Bir diğer kural ise almak istediğiniz hediyenin türünü iyi seçmektir. Babanıza, kayınpederinize ve baba adaylarına aşağıdaki kategorilerde hediyeler bakabilirsiniz:

  • Sizi hatırlatacak ürünler: Babalar günü, babanızla bağınızı kuvvetlendirecek anlamlı bir gündür. Bu özel günde sizi hatırlatacak ürünler seçerek baba-evlat bağınızı unutulmaz hale getirebilirsiniz. Ayrıca aldığınız ürünün yanına beraber çektirdiğiniz bir fotoğrafınızı koyabilir veya özel not iliştirebilirsiniz. Bu tarz detaylar babanızı çok mutlu edecektir.
  • Kullanışlı ürünler: Şüphesiz ki babaların en sevdiği hediyeler arasında kullanışlı ürünler yer alır. Çünkü bu ürünler kişilerin hayatına dahil ettiği ve sürekli kullanabildiği eşyalardır. Siz de hediye seçiminizde babanızın alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak kullanışlı ürünler tercih edebilirsiniz.
  • Yıllarca saklayabileceği ürünler: Bir hediyenin uzun süre kullanılabilir olması onu daha da işlevsel hale getirir. Yıllarca saklanabilecek olan ürünler, hediyenin anlamını artıracaktır. Bu tür hediyeleri seçerken kullanım süresi, saklama koşulları gibi unsurlara dikkat edebilirsiniz.

Babalar Günü Hediyesi Fikirleri

Her babanın farklı zevkleri ve ihtiyaçları vardır. Ancak bunu tam anlamıyla ifade edemiyor olabilirler. Bu nedenle hediye seçerken zorlanabilir veya kararsız kalabilirsiniz. Neyse ki bu tür durumlar için sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz bazı önerilerimiz var! İşte sizlere sunmak için hazırladığımız babalar günü hediye fikirleri:

  • Mermer isimlik: Mermerevim farkıyla üretilen mermer isimlikler, kişiye özel olarak hazırlanır. Bu ürünler masa üstlerinde şık ve kaliteli bir görünüm sunar. Bu üründen sipariş vererek babanızın iş yerine gönderebilirsiniz. Ayrıca onun evdeki çalışma odası için de bu ürünü hazırlatabilirsiniz.
  • Mermer küllük: Mermer küllükler sigara veya puro içmeyen kişiler için bile güzel bir hediye fikridir. Çünkü bu hediye, uzun süre saklanabilir kullanışlı bir üründür. Üstelik mermer küllük, ev ve iş yerinin dekorasyonunu da zenginleştirir.
  • Banyo ürünleri: Mermer banyo ürünleri, babanızın tıraş malzemelerini ve kişisel bakım ürünlerini koyabileceği parçalardır. Mermer kase, saklama kutusu, tepsi gibi parçalardan oluşan bu ürünler; hem şık olması hem de kullanışlı olması sebebiyle tercih edilir.
  • Mermer bardak altlığı: Mermer bardak altlığı, sıcak ve soğuk içecekleri seven babalar için ideal hediyeler arasında yer alır. Bu ürünler üst seviye bir görünüme sahiptir ve masa, sehpa gibi eşyaların üzerinde kolaylıkla sergilenebilir.
  • Mermer raf bar: Mermer raf bar, içeceklerle arası iyi olan babalar için ideal hediyeler arasında yer alır. Bu ürünler; şarap başta olmak üzere birçok içeceği muhafaza eder ve bulunduğu ortama harika bir görüntü katar.
  • Dekoratif ürün: Babanızın zevkine göre seçeceğiniz mermer dekoratif ürünler farklı hediye arayışında bulunanlar için idealdir. Farklı model ve renklerdeki dekoratif ürün çeşitleri için ana sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Babalar Günü Ne Zaman?

Her sene olduğu gibi bu sene de babalar günü tüm Türkiye’de heyecanla bekleniyor. Bu özel günü kutlamak isteyenlerin akıllarında ise babalar günü tarihi hakkında sorular yer almaktadır. İşte ‘2021 babalar günü ne zaman?’ sorusunun cevabı:

Babalar günü her sene haziran ayının 3.haftası pazar günü kutlanmaktadır. Buna göre 2021 babalar günü 20 Haziran Pazar kutlanacaktır.

Mermerevim Babalar Günü İndirimi

Hayatınızın her döneminde sevgisini ve desteğini esirgemeyen babanız için en anlamlı babalar günü hediyesini Mermerevim’de bulabilirsiniz! Üstelik Mermerevim, babalar gününe özel %15 indirim de sunmaktadır. Kısa bir süre için sunulan bu indirimden yararlanmak için BABA15 kupon kodunu kullanabilirsiniz.

Birbirinden şık ve anlamlı babalar günü hediyeleri için sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız!