Mermer Tasarimlar

Mermer Tasarımlar

Mermer, doğanın güzelliğini yansıtan en özel malzemelerden biridir. Bu doğal taş çok uzun yıllardır mimaride kullanılır. Mermerin hem şık durması hem de dış kuvvetlere karşı dayanıklı olması kullanım alanlarını daha da artırmıştır. Günümüzde mermer dış cephede, banyo tasarımlarında, mutfak tasarımlarında kullanılmaktadır. Ayrıca mermer tasarım ürünleri dekorasyonda sıklıkla tercih edilmektedir. Tüm bu tasarımlarda özgün parçaların kullanımı fark yaratmaktadır.

Mermer Banyo Tasarımları

Mermerin banyo, sauna, hamam gibi alanlardaki görünümü oldukça eşsizdir. Mermer banyo tasarımları, doğru seçimler yapıldığında bambaşka bir hava sunar. Koyu renk mermerden yapılmış lavabolar ve duşlar şık ve klas tasarımların anahtarıdır. Daha ferah alan arayışında olanlar açık renkli mermer tasarımlar tercih edebilir. Bu mermerler hem şık hem de sade yapılarıyla dikkat çeker. Özel tasarım mermer küvetler ise fark yaratan banyolar için idealdir. Tüm bu tasarımlar mermer aksesuarlarla birlikte kullanıldığında benzersiz alanlar oluşturur.

Mermer Mutfak Tasarımları

Kuşkusuz mermerin en fazla kullanıldığı alanların başında mutfaklar gelir. Mermer parçalar özellikle tezgahlarda ve duvarlarda çok şık durur. Ayrıca mermer dekorasyon tasarım ürünleri mutfaklar için paha biçilmezdir. Sunum tabakları, bardak altlıkları, kaseler, çöp kovaları, tepsiler, şişe tutucular, saklama kapları, peçetelikler, hava setleri mermer mutfak tasarım ürünleri arasında yer alır. Her bir detayı özenle tasarlanan bu ürünler mutfak dekorasyonunda fark yaratır. Siz de bu özel tasarımlarla muhteşem mutfak dizaynları oluşturabilirsiniz.

Mermer Masa ve Sehpa Tasarımları

Mermer masa ve sehpalar her evde ihtiyaç duyulan özel eşyalardır. Bu ürünler 100% doğal mermer kullanılarak üretilir ve isteğe göre cilalı veya mat olarak sunulur. Mermer masa ve sehpalarda yuvarlak, dikdörtgen, elips gibi farklı boyutlar vardır. Ayrıca bu ürünler paslanmaz krom, siyah metal, beyaz metal, gold & pirinç boyalı metal ayak seçenekleriyle üretilir. Bu sayede kullanıcılar geniş seçim yapma şansına sahip olur ve ev dekorasyonunda zorlanmaz. Evinize ve iş yerlerinize en uygun mermer masa tasarımları web sitemizde bulabilirsiniz.

Mermer Dekorasyon Ürünleri

Mermerin dekoratif ürünlerde kullanımı da oldukça yaygındır. Bu tür ürünler bulundukları yere benzersiz görünümler katar. Doğal taş mermer tasarımları arasında yer alan bu ürünlerin en fazla tercih edilenleri dekoratif objeler, mumluklar, özel figür ürünler, isimlikler, raf barlar ve vazolardır. Mermer dekorasyon ürünleri kullanışlı ve doğal olmasıyla dikkat çeker. Ayrıca bu tasarımlar ahşap, cam, metal yüzeylerle çok rahatlıkla dekore edilebilmektedir.

 

Orijinal, şık ve fark yaratan tasarımlar için Mermerevim ürün sayfasını ziyaret etmeyi unutmayınız!